21Ιανουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Πραγματοποιήθηκε η δημόσια συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής στο Εργατικό Κέντρο Πύργου

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας: Πραγματοποιήθηκε η δημόσια συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής στο Εργατικό Κέντρο Πύργου

Πραγματοποιήθηκε χθες (Κυριακή) στο Εργατικό Κέντρο Πύργου η πρώτη ανοιχτή δημόσια συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία. Στην Επιτροπή συμμετέχουν, εκτός από παλιά και νεότερα μέλη του κόμματος, στελέχη από την Προοδευτική Συμμαχία, καθώς και πολλά πρόσωπα από τον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο. Η πλήρης σύνθεση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία θα οδηγήσει το κόμμα προς το Συνέδριο που θα διεξαχθεί την άνοιξη, θα γνωστοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι πρώην βουλευτές Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη και Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ενώ κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Γιώργος Σαϊτάς, συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας και ο Μάκης Θεοφιλάτος από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνεδρίαση διαπιστώθηκε ότι προχωράει με πολύ καλούς ρυθμούς το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και η διεύρυνση των οργανώσεών του με εκατοντάδες νέα μέλη, ενώ καθορίστηκαν και τα επόμενα βήματα στην ίδια κατεύθυνση.

Στην απόφαση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

"Η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ένα δημοκρατικό προσκλητήριο για να ενισχυθεί ποσοτικά και ποιοτικά η οργανωμένη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, να συναντηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους πολίτες που τον στηρίζουν, να ανασυγκροτήσουμε τη μεγάλη προοδευτική, δημοκρατική παράταξη, με βάση τις αξίες και τα οράματα της σύγχρονης ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Απευθύνουμε προσκλητήριο συστράτευσης για ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό. Για να διευρύνουμε και να αναβαθμίσουμε την επικοινωνία μας με τους πολίτες, να απαντήσουμε με επάρκεια και αξιοπιστία στην ακραία νεοφιλελεύθερη "κανονικότητα", στο πελατειακό "επιτελικό" κράτος της Δεξιάς.

Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας! "

syriza

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!